HATAY / ANTAKYA - Antakya Ortaokulu

Antakya Ortaokulu

Okulumuz İstanbul Galata Airport Konteyner Kentte eğitime devam etmektedir.
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları benimsemiş, getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören ,yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitimin genel amaç ve ilkelerine uygun; Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş ,içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, Değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen öğrencileri, ekip çalışmasına yatkın, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.
Öğretim Şekli :İkili eğitim
8.00-12.30 12.50-17.20
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencilerine yönelik servisi mevcut olup öğretmenlere yönelik servis ihtiyacı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okul binamız orta hasarlı olduğundan İGA KONTEYNERKENT´ te eğitim öğretime devam etmektedir.
1Km
Bilimsel Etkinlikler
2021-2022 eğitim öğretim yılında iki tane Tubitak 4006 Okul Başvurusu onaylanmış olup bir tanesinin sunumunu ekim ayında gerçekleştirdik diğer projemiz mayıs 2022 de sunumu yapılmış ve tamamlanmıştır.